Op 3 maart is het zover… Dan stappen wij met een backpack op onze rug het vliegtuig in en gaat ons grote avontuur beginnen! Op naar een paar maanden genieten van waanzinnige natuurgebieden, het proeven van bijzondere culturen en het ontmoeten van een hoop mooie mensen.

Begin maart start namelijk onze wereldreis! Momenteel zitten wij nog tussen de verhuisdozen want wij verlaten zeer binnenkort ons plekje in Utrecht. Maar ook onze voorbereidingen voor de reis vorderen ondertussen! De benodigde vaccinaties zijn gehaald, de eerste ideeën van onze route zijn uitgewerkt en onze pagina staat live. Onze eigen blog waarop wij jullie zullen vertellen waar we zijn, wat we allemaal mee maken en mooie foto’s zullen posten. Houd onze Facebookpagina’s en instagram-accounts in de gaten en mis onze verhalen niet! We willen jullie graag mee laten genieten van al het moois tijdens onze reis en inspireren voor jullie eigen droomvakanties.

  1. gr. Cristel
    jan 12, 2017

    heel veel plezier met de voorbereidingen